Beursstrategie, -concept & -marketing

Wil je vorm geven aan de uitkomsten van jouw beursdeelnames? Verhoog het bereik onder en de aantrekkingskracht op jouw beursdoelgroepen met de training Beursstrategie, -concept & –marketing. Een training uit een pakket van twee beurstrainingen voor kritische en ambitieuze deelnemers aan maritieme beurzen. Deze training wordt aangeboden exclusief voor leden.

Aanbieder Netherlands Maritime Technology
Vaardigheid Persoonlijke vaardigheden
Doelgroep De training is voor marketingmanagers en managementleden werkzaam bij lidbedrijven van NMT. Voor mensen die willen leren hoe zij vóór en tijdens de beurs hun bereik van en aantrekkingskracht op de bezoekers binnen de maritieme doelgroep kunnen vergroten.
Lesmethode Klassikale les
Cursusduur 3 uur
Locatie(s) Netherlands Maritime Technology – Boompjes 40 in Rotterdam, the Netherlands
Aantal trainers 1
Aantal deelnemers Minimum 12- maximum 20
Ingangseisen N.v.t.
Beschikbare talen Nederlands
Kosten €295,- excl. BTW per persoon voor leden van NMT (vanaf de tweede deelnemer per bedrijf geldt een tarief van € 145,- excl. BTW) excl. BTW
Leerdoel(en)

De training Beursstrategie, -concept & -marketing is erop gericht exposanten de beste inzichten en technieken te laten benutten om zich te verzekeren van een zekere stroom van doelgroepbezoekers naar hun stand. 

Cursusindeling

Beursstrategie op 1 A4
‘Beursstrategie op 1 A4’ is momenteel de beste methode voor het bepalen van succesvolle strategieën voor beursdeelname. De methode wordt sinds 2006 wereldwijd en multi-sectoraal toegepast. Je krijgt op één pagina een concreet en haalbaar succesplan voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van jouw beursdeelname.
Jouw stand een bezoekersmagneet
De grootste bijdrage die jouw stand kan leveren aan beurssucces is het vangen van de aandacht en wekken van de interesse bij de bezoeker. Eye-movement registraties laten je zien wat wel en wat niet werkt op beurzen. Je leert wat dit betekent voor de teksten, afbeeldingen en interactie binnen jouw stand.

Certificaat
  • 100% (actieve) deelname leidt tot het certificaat “Beursstrategie, -concept & -marketing 
  • Dit certificaat heeft geen verloopdatum
Algemene voorwaarden

Netherlands Maritime Technology Terms and Conditions

Contact

Netherlands Maritime Technology

Academy +31 88 445 1041

academy@maritimetechnology.nl

Kwaliteitsborging