Netherlands Maritime Academy (NMA)

Trainingen voor en door de maritieme sector

Aanhaken? 

Is jouw bedrijf actief in de maritieme sector en heeft het zelf één of meerdere trainingen ontwikkeld en/of verzorgd en wil je deze kennis graag delen? Dan is participeren in de NMA zeker interessant! NMA-leden zullen jouw aanbod vinden en gebruiken en daarnaast is het ook voor jouw personeel mogelijk om gebruik te maken van het trainingsaanbod van de andere NMA-leden.

Verzorgt jouw bedrijf zelf geen trainingen, maar wil je jouw medewerkers wel gebruik laten maken van het unieke gezamenlijke trainingsaanbod? Ook dan kan jouw bedrijf toetreden tot NMA. Voor toetreding geldt een bescheiden instap fee en een jaarlijkse bijdrage die afhankelijk is van het aantal fte werkzaam in jouw bedrijf. Klik hier voor meer informatie.

Contact NMA

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden. Neem contact op met met Annette Opstal (Human Capital Manager bij NMT): Opstal@maritimetechnology.nl of Marnix Krikke (Innovation & Human Capital Director bij NMT): Krikke@maritimetechnology.nl.  

Acht 'Founding Fathers' van NMAWat is de Netherlands Maritime Academy?

NMA is gestart als een initiatief van zeven bedrijven en brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT). Vanaf 2018 is het mogelijk voor andere bedrijven om ook aan te sluiten bij de NMA, waardoor het aantal partners gestaag groeit. Binnen NMA stellen zij trainingen onderling beschikbaar voor elkaars werknemers. Door de trainingen open te stellen voor elkaar wordt kennis en kunde gedeeld en kan van elkaars deskundigheid worden geprofiteerd. Dit helpt zeker met het profileren van de maritiem-technologische sector op de internationale markt. NMA; een unieke samenwerking, waarbij de branche over de grenzen heen kijkt.

NMA is dé centrale plek waar werknemers van deelnemende bedrijven terecht kunnen voor trainingen die relevant zijn voor hun werkzaamheden. Op deze website vind je onder 'Trainingen' een overzicht van de door de deelnemende bedrijven aangeboden trainingen. 

Een aanvullende doelstelling van NMA is samenwerken op het gebied van (nieuwe) trainingsontwikkeling zodat er eenduidig en efficiënt in de branche wordt opgeleid.

Treed ook toe tot NMA en profiteer van de voordelen:

  • Alle beschikbare trainingen voor jouw werknemers in één duidelijk overzicht
  • Kennisdeling door inzet van elkaars kennis & kunde
  • Uniformiteit in opleiden
  • Efficiënter gebruik van de trainingen (bezetting)
  • Op basis van behoefte trainingen plannen door optie 'interesse-aanmeldingen'
  • Trainingen gezamenlijk ontwikkelen